Unikatno, leseno, čudovito - Pika na A

Drage ljubiteljice ročno izdelanega nakita, ste že spoznale izdelke Pika na A?

V moji zbirki Aninih izdelkov se nahaja že kar nekaj krasnih kosov. Še vedno se zelo dobro spomnim, ko sem za rojstni dan prejela svoj prvi par uhančkov. Takrat sem tudi prvič slišala za Pika na A - unikatni, slovenski, ročno izdelan nakit na leseni osnovi.


Kmalu za tem sem si kupila svojo prvo ogrlico iz lesenih perl, ki so nanizane na usnjeno vrvico. Ana vsak svoj izdelek skrbno in natančno pobarva z akrilnimi barvami in prozornim zaščitnim lakom. Ima izreden posluh za želje posameznika in se vedno potrudi, da je izgled končnega izdelka krepko nad pričakovanji. Nakit je lahek, tudi po več urah nošenja je moj vrat spočit in ga s ponosom razkazujem. Najbolj pomembno pa mi je seveda to, da je ustvarjen z ljubeznijo. In to ljubezen ter veselje do oblikovanja nakita se pri Ani vedno občuti. Seveda ne smem pozabiti omeniti, da se potrudi tudi s samim izgledom paketka, vsak izdelek je prekrasno zavit v darilno embalažo in ga lahko brez vsakršne skrbi oddate naprej tudi kot darilo dragi osebi. Ima mogoče prijateljica rojstni dan in se tega dne ne bosta uspeli videti? Predstavljajte si, kako se bo razveselila takšnega paketka v nabiralniku? 

Ponudbo ogrlic, brošk in uhančkov si lahko ogledate na spletni strani pikanaa.si ali na FB profilu Pika na A.

Ana je prikupna Štajerka, ki jo je ljubezen pripeljala v Vipavsko dolino. Je mamica dveh ljubkih deklic, ki sta ji bili v navdih pri oblikovanju izdelkov za dojenčke in otroke, s katerimi je njena ponudba postala še bolj pestra. Z ozirom na varnost naših najmlajših je ustvarila blagovno znamko Pika Olivija. Unikatni izdelki so tako tudi v skladu z varnostnimi predpisi, izdelani iz materialov preverjene kvalitete, ki niso kemično obdelani in skrbno pobarvani z barvami, ki imajo certifikat o varnosti in neškodljivosti. Izbor izdelkov za otroke in mamice si lahko ogledate na spletni strani pikaolivija.si ali na FB profilu, sama pa lahko še posebej pohvalim lesene kocke za igro in dekoracijo sobice ter čudovite trakce za lase, ki jih ni nikoli preveč.

Podpiram domače oblikovalke. Pri nakupovanju se mi zdi zelo pomemben tudi osebni stik, čeprav gre za spletno trgovino. Ana je vedno na voljo za dodatne informacije in nasvete, kar še posebej cenim in se z veseljem vračam na njene virtualne poličke.  • Deli objavo