Starši seksamo manj

Pa ta trditev drži? Absolutno.

Kvantiteta nedvomno pade. Tukaj kaj dosti ne moramo vplivati. Otroci potrebujejo ogromno pozornosti in časa, kar nam staršem pobere veliko energije. Če prištejemo še službi, je »dnevni« sex med tednom redkejši kot dve odprti blagajni v Hoferju. Priložnosti, da se predamo strasti  je bistveno manj. Ampak so. Ne verjameš?

Mogoče ne ravno za maratonca, ki sta ga prakticirala, ko na vajini postelji še ni bilo koščkov play doh-a, neznanih madežev črne barve in Pamentega kužka ženskega glasu, ki ti non-stop dopoveduje, da sta prijatelja.


Kaj pa quickie (po naše hitrček??)? Za tegale gospodiča se lažje najde čas kajne? Seveda. Če se hoče. Večkrat sem že slišal izgovor, da enostavno ni časa in energije. Potem pa se vprašam, kaj ti ljudje počnejo, ko se otroci igrajo? Dremajo? Kopajo?

Se strinjam. Včasih enostavno ne gre skozi. Dnevi so vedno bolj natrpani in ljudje še zase nimamo dovolj časa. Ampak glej, vsak dan se prebujam in zaspim ob najlepši ženski na svetu. Ko pride iz službe, se mi nasmehne in komaj čakam, da se mi približa in me poljubi. Ko se preoblači v razvlečeno trenerko, jo tiho opazujem in si želim, da bi lahko namesto trenerke oblekla nekaj iz skrivnostnega tretjega predala. Da bi njene oči namesto begajočega iskanja ujemajoče nogavice, strmele v moje, in jaz bi poskušal uganiti, kaj ji ta trenutek diši.

In včasih jo tako gledam cel dan. Včasih zmanjka energije. Včasih skrbi prevladajo. Včasih gremo spat in se z nogami »objameva« preden zaspiva. Včasih.

Včasih pa jo ob prvi priložnosti naslonim na steno, medtem ko otroka umazanih rok ustvarjata. Včasih me ona odločno posede na posteljo, medtem ko se otroka kopata v kadi brez vode (ki je bila pred minuto še polna). Včasih se enostavno odtihotapiva v sobo po trenutek ljubezni. Včasih.

Seveda nama ne uspe vedno. Ampak hej, v najslabšem primeru je to le predigra za kasnejšo akcijo. 

Nekaj časa nazaj sem objavil zapis Četvorček, v katerem pišem o tem, kako trenutno vsi spimo v isti postelji. Ko se o tem pogovarjam z drugimi, me včasih kdo vpraša: »Ja kako pa sexata?«

No, že res, da sex v postelji ponuja več udobja in manevriranja ampak še zdaleč ni edina možnost. Kaj pa kavč? Miza? Kuhinjski pult? Tabure?

Zdaj sem se spomnil, da nisva še poskusila na pralnem stroju z vžgano centrifugo.

Kaja, grem dat prat cunje ok? 


  • Deli objavo