PIzzeria Cityburger

Petek je bil čudovit dan, ki ga je bilo vredno izkoristiti. Sončen dan je kar klical po morju. Odločitev je padla v trenutku.

Preden pa je prišel na vrsto sprehod ob morju, smo opravili krajši shopping in zatem je bilo potrebno napolniti še želodce. Odločili smo se za pizzerijo, ki nama jo je že pred leti priporočila tattoo mojstrica Iva. Obiskala sva jo že nekajkrat in vedno sva odšla zadovoljna in sita. 


Po spiralnih stopnicah smo se povzpeli v zgornje nadstropje, ker smo predvidevali, da bo tam manj ljudi in otroci ne bodo nikogar motili, če bodo "glasni". Ker ponavadi so. Pravilno smo predvidevali, in ko je edini gospod, ki je še sedel v istem prostoru odšel, smo lahko odrasli "v miru" pojedli svojo pizzo. Za zaposlenost otrok pa je poskrbel tudi prijazen natakar, ki jima je prinesel barvice s katerimi sta lahko ustvarjala po belem pogrinjku za pizzo.

Iz precej bogate ponudbe smo Izbrali pizzi z imenom Fantasia in Pizza z rukolo. V Cityburgerju vam vsako pizzo lahko pripravijo tudi iz pirinega testa. Odločili smo se, da Pizzo z rukolo poskusimo v tej verziji. 

Čeprav pizze pečene v električni peči na prvi pogled niso nič posebnega, presenetijo z okusom. Upam si ugibati, da je za to zaslužena boljša kvaliteta sestavin, kot jo uporablja večina pizzerij, ki cilja predvsem na razliko v ceni. Na žalost. Razlika med povprečno in odlično pizzo je po mojem mnenju prav v kvaliteti sestavin, ki se znajdejo na pizzi. 

Brez dvoma se bomo v Cityburger še vrnili. Navsezadnje je ta prijeten lokal najina prva izbira, ko nam poleg morskega zraka zadiši tudi pizza. 

Ob vsakem obisku do sedaj, smo naleteli na zelo prijazno in nasmejano osebje. Otroci so vedno deležni majhnih pozornosti in ob odhodu gospodična za šankom prijazno vpraša, če lahko najmlajšim ponudi liziko. Zelo pozorno. Bravo Cityburger.


Opomba: Avtor prispevka je Erik Dietz. Ocena temelji na lastni izkušnji avtorja in ni produkt promocije. 


  • Deli objavo