Pizza iz supermarketa?

Citta Fiera je nakupovalno središče v Udinah. V supermarket Iper je umeščena tudi velika krušna peč, ki je med drugim zaslužna za eno najbolj okusnih pizz, kar smo jih zadnje čase jedli.

Ko vas po napornem nakupovanju zgrabi lakota, priporočamo obisk zgoraj omenjene pizzerije. Če lahko temu sploh tako rečemo, saj si pizzo lahko vzameš s sabo ali jo poješ ob mizah, ki so postavljene poleg ogromne vitrine na kose zrezanih velikank, ki vse po vrsti izgledajo fenomenalno.


Zaposleni so hitri in spretni, zato lačni gost do svoje porcije pride razmeroma hitro. Precej velik kos te privlačne jedi vas bo stal 2,50 €, kar je dobra cena, saj milejšo lakoto z lahkoto zatremo že z enim kosom.


Izbirate lahko med veliko zanimivimi vrstami pizz. Med drugim imajo na voljo tudi nekaj tistih z debelim testom v stilu foccacie, ki ponavadi prepričajo Kajo. Meni pa skoraj vedno zadiši tista, na kateri se bohotijo suhomesnate specialitete. 


Že na pogled pizza obljublja veliko, a njen  okus še dodatno preseneti. Predvsem mi je všeč struktura testa. Poleg tega, da je v sredini mehko, ob ugrizu tudi zahrusta. Razlog najbrž tiči v tem, da jo preden jo gostu ponudijo, za kakšno minutko porinejo v ultra vročo krušno peč. 


Ob vsakem obisku tega nakupovalnega centra, ki ponuja res ogromno priznanih blagovnih znamk na kupu, je tale pizza naša prva izbira. Molto, molto bene. Ci vediamo presto. 
  • Deli objavo