Gostilna in pizzeria Les

Kam na pizzo, ko vas zagrabi lakota po čofotanju v termah Čatež? Mi imamo predlog. Dober predlog.

V gostišče smo vstopili lačni in precej utrujeni- še posebej Dora, ki je ta dan preskočila svoj popoldanski počitek.

Na našo srečo, je večino gostov, ki jih ni bilo malo, že pojedlo, saj je bila ura že krepko preko 14h. Opazili smo prosto mizo poleg igralnega kotička in se posedli. Podmladek se je nemudoma odpravil v kotiček, v katerem je bila Ikeina kuhinja, avtomobilčki in veliko kuharskih pripomočkov. Čeprav je bila postrežba zelo hitra in tudi na pizzo nismo dolgo čakali, je igralni kotiček poskrbel za to, da Dora med čakanjem ni zaspala in sva midva lahko v miru srkala vsak svoje pivo. 


Zelo prijazna gospa, nam je dve veliki pizzi postregla presenetljivo hitro. Izbrali smo pizzo Les (s slanino, gobami in domačo klobaso)  in margerito z dodatkom kulena. Vse mesnine so bile izjemno okusne. Tudi testo je bilo dobro, mogoče smo pogrešali malo bolj napihnjene robove, a okus ni razočaral. Edina šibka točka je bil sir, ki nas ni prepričal. Tu je kvaliteta potegnila kratko proti kvantiteti. Žal (pre)pogost pojav.

Kljub temu, bi se v gostišče Les z veseljem vrnili. Njihov meni ponuja veliko več, kot samo pizze. Osebje je zelo prijazno, ambient pa topel in prijeten. Kot že omenjeno, je velik plus tudi igralni kotiček, namenjen najmlajšim. Če malo pomislim, bi moral vsak dober, družinam prijazen lokal, imeti kotiček, kjer bi se lahko otroci med čakanjem na hrano zaposlili in igrali. 


Dragi Les, se vidimo naslednjič, ko se nam zaluštajo termalni užitki in nam zakruli želodec.Povezava do spletne strani gostišča: http://www.pension.si/Opomba: Avtor prispevka je Erik Dietz. Ocena temelji na lastni izkušnji avtorja in ni produkt promocije. 


  • Deli objavo